- 2 φέτες κέικ ανάμικτο ή πορτοκάλι Οικογένεια Στεργίου (ό,τι έχει σας έχει απομείνει).
- 4 κουταλιές της σούπας γιαούρτι στραγγιστό 2%.
- 4 κουταλιές της σούπας πραλίνα.
- 12 καβουρδισμένα κ σπασμένα φουντούκια.
- λίγο κονιάκ ή amaretto.
- Λίγη τρούφα για το σερβίρισμα ή δυόσμο (προαιρετικά)
Συστατικά
Εκτέλεση
- Ανακατεύετε σε μικρό μπολ το γιαούρτι,την πραλίνα,κ τα μισά καβουρδισμένα αμύγδαλα.
- Με ενα μικρό ποτήρι που χρησιμοποιείτε σαν κουπ πατ κόβετε τις φέτες του κέικ ώστε να χωράνε μέσα σε αυτό.
- Ραντίζετε το κέικ με κονιάκ ή amaretto.
- Τοποθετήστε μια φέτα κέικ κ απο πάνω της,κρεμα πραλίνας.
- Επαναλάβατε την ιδια διαδικασία μια ακόμη φορα στο ίδιο ποτήρι, θρυμματίζοντας το κομμάτι κέικ
- Σαν topping ρίξτε λίγη τρούφα ή εναλλακτικά δυόσμο