Συστατικά

  • 1 συσκευασία Mini Bakes κρουασανάκια κλασσικά Οικογένεια Στεργίου
  • 380γρ γάλα
  • 90 γρ. ζάχαρη.
  • 40 γρ. σιμιγδάλι, ψιλό. 
  • 1 βανίλια.
  • ξύσμα από μισό πορτοκάλι.
  • 20γρ. βούτυρο, παγωμένο.
  • ⅕ κ.γ. αλάτι.
  • φράουλες (προαιρετικά)

Εκτέλεση

  1.  Σε μια κατσαρόλα βάζετε την ζάχαρη κ το γάλα σε μέτρια φωτιά να πάρει μια βράση.
  2. Προσθέστε το σιμιγδάλι κ μέχρι να δέσει η κρέμα ανακατεύετε με ενα σύρμα χειρός.
  3.  Προσθέστε την βανίλια κ αφαιρέστε την κατσαρόλα απο την φωτιά.
  4. Προσθέσετε το ξύσμα απο το πορτοκαλί,το αλάτι κ το βούτυρο κ ανακατεύετε μέχρι να λιώσει το βούτυρο.
  5. Σε ενα πιατο βάζετε δύο κρουασάν που τα έχετε γεμίσει με την κρέμα μπουγάτσας.
  6.  Μπορείτε να τοποθετήσετε επίσης στο εσωτερικό των κρουασάν φράουλες για να απογειώσετε την γεύση
Κρουασάν με κρέμα μπουγάτσας