- 1 συσκευασία Mini Bakes κρουασανάκια κλασσικά Οικογένεια Στεργίου
- 380γρ γάλα
- 90 γρ. ζάχαρη.
- 40 γρ. σιμιγδάλι, ψιλό.
- 1 βανίλια.
- ξύσμα από μισό πορτοκάλι.
- 20γρ. βούτυρο, παγωμένο.
- ⅕ κ.γ. αλάτι.
- φράουλες (προαιρετικά)
Συστατικά
Εκτέλεση
- Σε μια κατσαρόλα βάζετε την ζάχαρη κ το γάλα σε μέτρια φωτιά να πάρει μια βράση.
- Προσθέστε το σιμιγδάλι κ μέχρι να δέσει η κρέμα ανακατεύετε με ενα σύρμα χειρός.
- Προσθέστε την βανίλια κ αφαιρέστε την κατσαρόλα απο την φωτιά.
- Προσθέσετε το ξύσμα απο το πορτοκαλί,το αλάτι κ το βούτυρο κ ανακατεύετε μέχρι να λιώσει το βούτυρο.
- Σε ενα πιατο βάζετε δύο κρουασάν που τα έχετε γεμίσει με την κρέμα μπουγάτσας.
- Μπορείτε να τοποθετήσετε επίσης στο εσωτερικό των κρουασάν φράουλες για να απογειώσετε την γεύση