- 1 συσκευασία mini κρουασανάκια ολικής άλεσης Οικογένεια Στεργίου.
- 4 Αυγά.
- 4 φέτες Bacon.
- 80γρ. edam τριμμένο.
- 2 κουταλιές της σούπας γάλα ή κρέμα γαλακτος.
- αλάτι κ πιπέρι.
- ⅓ κ.γ. ζωμό λαχανικών σε σκόνη
- 1 κ.σ. βούτυρο
Συστατικά
Εκτέλεση
- Με ενα μαχαίρι ψωμιού (οδοντωτό) κόβουμε τα κρουασάν καλά στην μέση.
- Σε μια μπασίνα ή μπολ βάζουμε τα αυγά, αλάτι, πιπέρι, ζωμό λαχανικών σε σκόνη κ το γάλα.Χτυπάτε με ενα πηρούνι ελαφρώς.
- Σε ενα τηγάνι βάζετε το βούτυρο κ μόλις λιώσει προσθέστε τα αυγά.
- Με μία μαρίζ ανακατεύετε συνεχώς τα αυγά.
- Αποσύρετε απο την φωτια το τηγάνι πριν στεγνώσουν εντελώς.
- Σε ενα τηγάνι ψήνετε το Bacon.
- Σε ενα πιάτο βάζετε τα κρουασάν,τοποθετείτε σαν γέμιση ή απο πάνω τα scrambled eggs, το ψιλοκομμένο bacon κ το τριμμένο edam στο τέλος.