- 200γρ ανάμικτο κέικ Οικογένεια Στεργίου.
- 60γρ τυρί κρέμα.
- 80γρ ζάχαρη άχνη.
- 1 κ.σ. γάλα.
- ½ βανίλια.
- 200γρ κουβερτούρα λευκή.
- 100γρ τρούφα.
Συστατικά
Εκτέλεση
- Τρίβετε σε ενα μπολ το κέικ
- Σε ενα αλλο μπολ ανακατεύετε την κρεμα τυρί, την άχνη, την βανιλια κ το γάλα.
- Ρίχνετε το κέικ στο δεύτερο μπολ κ ανακατεύετε να γίνει μια ζύμη.
- Πλάθετε ομοιόμορφα μπαλάκια των 20γρ και τα βαζετε σε ενα ταψακι με λαδόκολλα.
- Βάζετε το ταψάκι στην καταψυξη για 25-30 λεπτα.
- Αφού βγάλετε το ταψι απο την κατάψυξη τρυπατε με τα ξυλάκια ενα ενα τα μπαλάκια.
- Τα βουτατε στην λευκή κουβερτούρα που έχετε λιώσει σε ενα μπολ.
- Πριν τα αφήσετε να στεγνώσουν ρίχνετε με το χέρι απο πανω απο τα cake pops την τρούφα.