Συστατικά

  • 250γρ. μουστοκούλουρα Οικογένεια Στεργίου.
  • 120γρ. βούτυρο.
  • 700γρ. παγωμένο τυρί κρέμα.
  • 1 βανίλια.
  • 300γρ. κρέμα γάλακτος 35%.
  • 100γρ. ζάχαρη άχνη
  • 400γρ. μαρμελάδα φράουλα

Εκτέλεση

  1. Λιώνετε το βούτυρο. 
  2. Στο μπλέντερ θρυμματιζετε τα μουστοκούλουρα.
  3. Προσθέτετε το λιωμένο βούτυρο στο μπλέντερ κ χτυπάτε για λίγο.
  4. Σε μια φορμα στρογγυλή 25εκ. βάζετε τα τριμμένα μουστοκούλουρα  κ με τα χερια το απλώνετε να παει παντού.
  5. Τοποθετήστε την φορμα στο ψυγείο να κρυώσει.
  6. Στον κάδο του μίξερ βάζετε το τυρί κρέμα,την βανιλια κ την άχνη.Χτυπηστε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  7. Ρίχνετε την κρέμα γάλακτος κ χτυπάτε να σφίξει η κρέμα.
  8.  Στην βαση που έχετε βγάλει απο το ψυγείο απλώνετε ομοιόμορφα την κρέμα.
  9. Αφήνετε το cheesecake στο ψυγείο για 3 ώρες.
  10. Ρίχνετε την μαρμελάδα φράουλα σαν topping στο cheesecake. 
Cheesecake με μουστοκούλουρα