- 250γρ. μουστοκούλουρα Οικογένεια Στεργίου.
- 120γρ. βούτυρο.
- 700γρ. παγωμένο τυρί κρέμα.
- 1 βανίλια.
- 300γρ. κρέμα γάλακτος 35%.
- 100γρ. ζάχαρη άχνη
- 400γρ. μαρμελάδα φράουλα
Συστατικά
Εκτέλεση
- Λιώνετε το βούτυρο.
- Στο μπλέντερ θρυμματιζετε τα μουστοκούλουρα.
- Προσθέτετε το λιωμένο βούτυρο στο μπλέντερ κ χτυπάτε για λίγο.
- Σε μια φορμα στρογγυλή 25εκ. βάζετε τα τριμμένα μουστοκούλουρα κ με τα χερια το απλώνετε να παει παντού.
- Τοποθετήστε την φορμα στο ψυγείο να κρυώσει.
- Στον κάδο του μίξερ βάζετε το τυρί κρέμα,την βανιλια κ την άχνη.Χτυπηστε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
- Ρίχνετε την κρέμα γάλακτος κ χτυπάτε να σφίξει η κρέμα.
- Στην βαση που έχετε βγάλει απο το ψυγείο απλώνετε ομοιόμορφα την κρέμα.
- Αφήνετε το cheesecake στο ψυγείο για 3 ώρες.
- Ρίχνετε την μαρμελάδα φράουλα σαν topping στο cheesecake.