Blog
  • Πικ Νικ
  • Ιδέες για σνακ

Snacks για το καλάθι του πικ νικ

Οι περισσότεροι συμφωνούν ότι τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με μια απόδραση στην φύση. ‘Ο,τι και αν επιλέξετε, βουνό ή θάλασσα, μαζέψτε τους αγαπημένους σας φίλους και…κάντε ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα.
Snacks για το καλάθι του πικ νικ
Και επειδή η δραστηριότητα στην φύση ανοίγει την όρεξη μην παραλείψετε να έχετε προμήθειες, οι οποίες θα πρέπει να μεταφέρονται εύκολα και ασφαλώς να μην είναι ζεστά ή με σάλτσα φαγητά. 
Μια από τις ιδανικές λύσεις είναι οι αραβικές πίτες της Οικογένειας Στεργίου. Φτιαγμένες με απλά, αγνά συστατικά όπως αλεύρι σίτου, μαγιά, νερό και αλάτι με γέμιση από λαχταριστό κοτόπουλο ή γαλοπούλα και τυρί cheddar θα σας χορτάσουν και θα σας δώσουν την ενέργεια που χρειάζεστε. Αν κάποιος από εσάς ή τους φίλους σας θέλει μια χορτοφαγική επιλογή ή μια επιλογή με χαμηλά λιπαρά τότε το φορητό ψυγείο του πικ νικ πρέπει να περιλαμβάνει και το burger λαχανικών μας! Ένα αφράτο burger πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά χωρίς κανένα υλικό ζωικής προέλευσης. Με μπιφτέκι λαχανικών από κολοκύθι, καρότο, ντομάτα, μελιτζάνα, κρεμμύδι και άλλα αγνά υλικά, μαρούλι iceberg, κέτσαπ και ένα απαλό και δροσερό dressing μαγιονέζας χωρίς αυγό μέσα σε ένα χορταστικό στρογγυλό ψωμάκι. 
Για επιδόρπιο μπορείτε να προσφέρετε σε όλους ατομικές λεμονόπιτες και να κλέψετε την παράσταση! Στην Οικογένεια Στεργίου φτιάχνουμε λαχταριστές λεμονόπιτες χρησιμοποιώντας σαν βάση την συνταγή μας για τάρτα και γεμίζοντας την με πλούσια κρέμα λεμόνι. Μικρό και απολαυστικό γλύκισμα ιδανικό για να κλείσει ένα πικ νικ στην ύπαιθρο!