Blog
  • Πάρτυ
  • Ιδέες για σνακ
  • TopSnacks

Ο μπουφές του πάρτυ

Τα πάρτυ είναι ευκαιρία για όμορφες στιγμές με τους φίλους μας και σίγουρα όχι ευκαιρία για περισσότερες ώρες στην κουζίνα. Έτσι λοιπόν σας προτείνουμε ιδέες για τον μπουφέ του πάρτυ που θα καταπλήξουν τους παρευρισκόμενους και θα σας αφήσουν χρόνο να ευχαριστηθείτε την κάθε στιγμή της εκδήλωσής σας.
Ο μπουφές του πάρτυ

Το πιο βολικό είναι να ετοιμάσετε έναν όρθιο buffet που θα περιλαμβάνει επιλογές για όλα τα γούστα:
Μπορείτε να προμηθευτείτε αραβικές πιτες XL με γαλοπούλα ή κατόπουλο και να τις κόψετε σε μικρότερα κομμάτια ώστε να γίνουν ατομικά ρολάκια. Χρησιμοποιήστε την φαντασία σας και πρωτότυπες οδοντογλυφίδες για να τις διακοσμήσετε. 
Εναλλακτικά μπορείτε να συμπεριλάβετε στον μπουφέ σας mini brioche με καπνιστή γαλοπούλα και τυρί κρέμα. Μικρά, λαχταριστά και μια επιλογή χωρίς πολλές θερμίδες. 
Στήστε πλατό με τα αγαπημένα σας τυριά και αλλαντικά και συνοδέψτε τα με chutney μάγκο και κριτσίνια με σουσάμι. 
Για γλυκό μια λαχταριστή και διαχρονική επιλογή είναι τα muffins με γέμιση πραλίνα! Το σνακ που δύσκολα θα αφήσει κάποιον ασυγκίνητο. Κλέψτε την παράσταση προσφέροντας λουκουμάδες στην κλασική εκδοχή τους αλλα και με γέμιση πραλίνας. Η συνταγή για τους λουκουμάδες μας περνάει από γενιά σε γενιά και το αποτέλεσμα είναι πάντα ακαταμάχητο: λουκουμάδες αφράτοι και μαλακοί που λιώνουν στο στόμα. 

Καλή σας διασκέδαση!