Blog
  • Ιδέες για σνακ
  • TopSnacks

Ιδέες για το κυριακάτικο πρωινό

Για πολλούς από εμάς μια αγαπημένη στιγμή της εβδομάδας είναι τα κυριακάτικα πρωινά. Όταν όλη η οικογένεια μαζεύεται γύρω από το τραπέζι είναι η ιδανική στιγμή να ετοιμάσετε ένα ξεχωριστό πρωινό να χαλαρώσετε όλοι μαζί και να δημιουργήσετε όμορφες αναμνήσεις.
Ιδέες για το κυριακάτικο πρωινό

Δεν χρειάζεται να σπαταλήσετε χρόνο σε ετοιμασίες, η ουσία είναι να έρθετε κοντά και να ευχαριστηθείτε την Κυριακή σας. Ετοιμάστε καφέ, τσάι ή γάλα και μοιραστείτε ένα τσουρέκι με μαστίχα από την Οικογένειά μας. Στο τσουρέκι μας βάζουμε όλη την αγάπη και το μεράκι μας. Αναμιγνύουμε στο ζυμάρι μας αυγά, βούτυρο γάλακτος, μαχλέπι και μαστίχα Χίου. Πλέκουμε ένα ένα τα τσουρέκια μας με το χέρι και τα ψήνουμε στο φούρνο της Οικογένειάς μας. Το τσουρέκι μας θα φέρει στο κυριακάτικο πρωινό σας όλα τα ιδιαίτερα αρώματά του που ξυπνούν αναμνήσεις.

Φτιάξτε μια πιατέλα με Mini μπουκίτσες: mini κλασσικά κρουασανάκια, αλλά και mini σταφιδοψωμάκια, απόλυτα αρωματικά με αρώματα κανέλλας και ζουμερές σταφίδες της ποικιλίας σουλτανίνας.

Εναλλακτικά απολαύστε την συζήτηση με τους αγαπημένους σας συνοδεύοντας το ρόφημά σας με μυρωδάτες φέτες κεικ πορτοκαλιού. Ένα εξαιρετικά αφράτο και μαλακό κεικ που η κάθε μπουκιά του απελευθερώνει αρώματα εσπεριδοειδών.

Μαζέψτε τους αγαπημένους σας γύρω από το τραπέζι και αφήστε τις συνταγές μας να σας φέρουν πιο κοντά!