Blog
  • Ιδέες για σνακ
  • TopSnacks
  • Movie Nights

Snacks για την τέλεια movie night!

Τα μυστικά επιτυχίας για την τέλεια movie night είναι 3!
Snacks για την τέλεια movie night!

1. Επίλεξε την σωστή παρέα. Είναι βασικό να έχετε παρόμοια γούστα στις ταινίες για να ευχαριστηθούν όλοι το ίδιο την βραδιά.

2. Επίλεξε την σωστή ταινία. Η επιλογή μπορεί να γίνει με βάση τις κριτικές φίλων ή ακόμη και μετά από κλήρωση όπου ο καθένας θα έχει προτείνει από μια ταινία.

3. Εφοδιάσου με τα κατάλληλα σνακ. Είναι εκείνη η μέρα της εβδομάδας που μπορείς να το ρίξεις λίγο έξω και να κάνεις μικρές γλυκιές παρασπονδίες. Σου προτείνουμε να σερβίρεις σε όλη την παρέα λουκουμάδες της Οικογένειας Στεργίου, με ζάχαρη ή γεμιστούς με πραλίνα. Για τους απόλυτα σοκολατόφιλους της παρέας, μπορείς να σερβίρεις muffin με σοκολάτα. Με αφράτη βελούδινη ζύμη και καρδιά από πλούσια πραλίνα φουντουκιού. Αν πάλι θέλεις κάτι πιο «μαμαδίστικο» εμπιστεύσου το ανάμικτο κεικ μας που δεν θα σε προδώσει ποτέ και θα ξυπνήσει σε όλους παιδικές αναμνήσεις. Το κέικ μας βγαίνει από τον φούρνο μας αφράτο και μαλακό χάρη στο καλό χτύπημα των αυγών, ενώ κάθε κομμάτι έχει διαφορετική όψη, λόγω της μη τυποποιημένης διαδικασίας που ακολουθούμε.

Μια καλή ταινία, οι σωστοί άνθρωποι και τα γευστικότερα σνακ και έχεις σχεδιάσει την τέλεια Movie Night.

Καλή διασκέδαση!