Τσιαπάτα με αλεύρι καλαμποκιού 120γρ
ΚΩΔΙΚΟΣ:
101010046
Η πληθωρική εναλλακτική της κλασσικής Τσιαπάτα
Η αγαπημένη συνταγή της ιταλικής Τσιαπάτα αποκτάει έντονο σώμα, με λιγότερες κυψέλες στην ψίχα, αλλά περισσότερη νοστιμιά, με την προσθήκη καλαμποκάλευρου και θυμαριού στο ζυμάρι! Το αποτέλεσμα είναι ένα ξεχωριστό, χορταστικό ψωμί, ιδανικό για όσους επιζητούν ένα πλήρες γεύμα από τοsandwich τους. Συνδυάστε τη συγκεκριμένη βάση με πληθωρικά συστατικά, όπως μαριναρισμένες κοπές κρεάτων ή λαχανικών και δημιουργήστε ακαταμάχητους συνδυασμούς.
Διατροφικός πίνακας
Διατροφική Επισήμανση | Ανά 100γρ |
---|---|
Ενέργεια | 1166kJ/ 275kcal |
Λιπαρά | 2,8γρ |
Εκ των οποίων κορεσμένα | 0,44γρ |
Υδατάνθρακες | 53,7γρ |
Εκ των οποίων σάκχαρα | 4γρ |
Εδώδιμες ίνες | 1,9γρ |
Πρωτεϊνες | 7,9γρ |
Αλάτι | 1,31γρ |
Χαρακτηριστικά προϊόντος
-
30 u
-
20'-30'
-
180°C
-
8'-10'
Βάρος (γρ)
120
Συστατικά
Αλεύρι σίτου, Νερό, Αλεύρι καλαμποκιού 18%, Φυτικό έλαιο (Ηλιέλαιο), Σιρόπι γλυκόζης-φρουκτόζης, Αλάτι, Αποξηραμένο προζύμι σίκαλης, Μαγιά, Δεξτρόζη, Νιφάδες καλαμποκιού 0,5%, Χρωστική (β-καροτένιο), Φυσικές αρωματικές ύλες, Αρτυματικές ύλες (Θυμάρι), Βελτιωτικό αλεύρου (Ασκορβικό οξύ). Πιθανή παρουσία σε ίχνη: Αυγά, Σόγια, Γάλα, Ξηροί καρποί, Λούπινο
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με έντονους χαρακτήρες